If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изкам да ви попитам как мога да си оправя дуxалките на парното че на 3 та степен неще да работи от време на време вклучва и така ! може ли да се оправи и как?
Oбикновенно проблема е буксата на вентилатора и още една джаджа /нещо по управлението на степените мисля че беше/
Вентилатора се намира в краката на пътника. Ако искащ ще направя снимка с телефона да се ориентираш, но е трудно да го пропуснеш, едно голямо и кръгло. Първо пробвай да раздвижиш кабелите и буксите, ако се оправи, свалят се буксите и се зачиства контактите . Поне при мен е така, иначе е възможно да е заминала тази джаджа която управлява скоростите на вентиалтора. Имаше писано по темата, но дали тук или във форума на Ланча не помня.
Само немога да се сетя кое да сваля за да я видя тази джаджа ! Сигорно няам да е заминала защото от време на време само си трагва само на 3 та неще .Ако не те затруднявам направи снимка
Ахамм, то ако е заминал резистора няма да работи хич. Некъде има лош контакт. Малко гъзурчене е, буксата на резистора е под жабката, некъде отзад на мотора за парното, треа да е с 4 жици. Вадиш, чистиш, пръскаш с контактен спрей и си 6
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Проблема ти е в товарните съпротивления на вентилатора , които са завинтени отстрани в кожуха на вентилатора на парнотои в тях влиза буксата. ЗА всяка степен има съпротивление без 4 която е директна. На ман ми бяха изгорели и трите и вентилатора ми работеше само на 4 -та степен. Може да вземеш от Типо, Тсмпра, Дедра те са абсолютно същите.
Колега не мисля че ще е вав Сапротивленията а по скоро вав Клемите както каза другия колега! казвам така защото Парното от време на време си вклучва на 3та степен ,а ако беше изгоряло сапротивлението нямаше да работи ! Нали така
Аз имах сащия проблем!Проблема е от реостата под жабката,гори едно съпрпотивление,и изчезват степените на парното!Сменя се за 2 мин.,с ново разбира се!
Колега как немоя да разбереш намека ми че не е от Сапортивлението а от Клемата както каза по гоорния колега вав изказването си .Не е от сапротивлението ,защото От време на време вклучваше на 3та степен ,а ако е изгоряло сапротивлението за 3 та степен нямаше да работи
Comment